You are currently viewing Haljine za izlaske – modna zabava bez kraja

Haljine za izlaske – modna zabava bez kraja

Bez obzira na to da li ste ultimativna glam diva divljeg stila, ili sebe smatrate delikatnom ženom stvorenom za svedenije, nežne odevne komade – večernje haljine nešto su što će vam pomoći da zablistate u svom punom sjaju pokazujući sve boje svoje ličnosti i izgleda. Bez obzira na to da li se ne uklapate, ne stapate u šablone i odudarate, ili ipak, volite da pratite već poznate trendove – haljine za izlaske pokazaće svetu ko ste zaista i prezentovati vaš jedinstveni stil na pravi način.

Večernje haljine kao statement modni komad

Pre nego što se pozabavite izborom odgovarajuće večernje haljine, znajte da, gde god ste se zaputile i namerile da prošetate ovaj neodoljiv odevni komad – bićete zapažene.

Čak i ukoliko se ne trudite da budete primećene, večernja haljina učiniće da zablistate i izgledate kao milion dolara. Od vas se ništa manje i ne očekuje, stoga izaberite odgovarajući model i budite muza sebi, a zatim i drugima. Budite jedinstvene, veličanstvene i neponovljive, baš kao i vaša haljina. Haljine za izlaske tu su da učine da se makar na trenutak osetimo poput holivudske dive, da osetimo šta su ekstravagancija, glamur, istinski šik i upečatljiva, ali nikad nametljiva ženstvenost.

haljine

Haljine za izlaske – neodoljivi dodir glamura

Postoje žene kojima su haljine za izlaske dobro poznata modna stavka, nose ih lako i često, a izbor istih predstavlja uživanje i zadovoljstvo. Sa druge strane, neke dame navikle su na više casual, možda i sportski stil, te im ovakav tip haljine nije blizak, niti ih često nose.

U koju god grupu da spadate, trik kome možete pribeći je – osvrnite se na poznate dame, glumice, modele, pevačice…na bilo koju ženu kojoj se divite, a koja je senzibilitetu (i građi) slična vama. Na primer, Sarah Jessica Parker (kao lik Carrie Bradshaw) često služi kao modna inspiracija ženama širom sveta. Poznata po spajanju nespojivog, ali i klasičnim modnim komadima, može vam pomoći da u moru outfita odaberete baš onaj koji bi mogao pristajati i vama, kombinujući ga na odgovarajući način sa ostalim aksesoarima. Možda je vaš uzor princeza Diana i njen istančan, sofistitican stil. Obratite pažnju na modele haljina koje je Diana birala u večernjim izlascima, i u svom garderoberu pronađite nešto slično. Oživite neku drugu epohu, ili delove iz iste prilagodite modernom dobu.

Još jedna od muza svakako je i legendarna Kate Moss. Za vreme svoje uspešne karijere, Kate je krasila više od 300 naslovnica, bila zaštitno lice brojnih reklamnih kampanja vrhunskih modnih kuća, uključujući Chanel i Dior. Njena specifična pojava, muškobanjasta ali ne prenaglašena građa i bespekoran osećaj za modu, stil, i pre svega njen buntovni stav, samo su neki od aspekata koji dočaravaju sve ono što Kate Moss jeste. Ukoliko ste slični njoj, inspiraciju ćete naći olako jer su modni magazini kao i internet stranice preplavljeni njenim modnim kombinacijama, a večernje haljine koje je Mossova birala svakako nisu nalik šablonu, naprotiv, njene kombinacije sinonim su za kreativnost, zavodljivost i dozu ekscentričnosti.

Pišite sopstvena modna pravila

Čiji god stil da vas inspiriše, ostanite dosledne sebi, onome što vama prija, što vama pristaje, onome u čemu se vi osećate dobro, privlačno, udobno, seksepilno i slobodno. U čemu ste vi zaista VI. Prepustite se sopstvenoj modnoj intuiciji. Nesputanost i bezbrižno-nehajan stil moguće je postići pri izboru bilo koje haljine, za bilo koju priliku. Za koji god model da se odlučite, nema mesta neudobnosti i stilu koji vam ne prija.

Modna pravila diktirate isključivo vi. Stoga se prepustite, i neka izbor večernje haljine bude ništa drugo do luda modna zabava.

Zapamtite, nema određene, specijalne prilike za izbor haljine – svaki dan je posebna prilika da se obuče izuzetna haljina za izlazak.

Оставите одговор