You are currently viewing Izbor garderobe za svečane prilike

Izbor garderobe za svečane prilike

Odakle dolazi vaše samopouzdanje? Svakako, iznutra, zahvaljujuci svemu onome što jeste i tome kako se osećate.

Ipak, samopouzdanje može biti probuđeno, upotpunjeno, nadograđeno.

Kako?

Pomoću raskošne, dahoduzimajuće, vanvremenske, svečane haljine!
Haljine, koja će poput modnog saveznika probuditi ono najbolje u vama i svetu pokazati nezaustavljivu, samopouzdanu, ženu koja odiše glamurom i seksepilom.
Haljine koja nosi tajnu i koja čini da zasenite sve oko sebe, haljine koja vas dopunjuje i čini da vi budete više vi – bolja, lepša, smelija, sjajnija verzija sebe.

Montenegrina svečane haljine čine da budete brušeni dijamant.

Ipak, koji je je pravi izbor haljine za vas?
To je ona haljina u kojoj se istovremeno osećate udobno, nesputano, koja vam stoji kao salivena i koju nosite prirodno, kao da je krojena samo za vas. Ona, koju istog trenutka prepoznate, koja je stilska ljubav na prvi pogled, ona koja je siguran izbor i luda modna avantura, istovremeno.

„Elegancija se ne izdvaja, već se pamti.“
Giorgio Armani

Montenegrina haljine za sve prilike sasvim sigurno će vam omogućiti da ostanete zapamćene.
Zašto?
Jer ih opisuju glamur, modna sloboda, uzvišena jednostavnost, udobnost i perfektan stil.
Maštovitost ali i praktičnost Montenegrina odevnih komeda dovode iste u sam vrh modnog dizajna, a ovaj brend sinonim je za visoku modu, ženstvenost i nehajnu, nesputanu – ali svakako prodornu eleganciju, koja se ogleda kroz sve modele prošarane čipkom, svilom, satenom, tilom i drugim neodoljivo raskošnim, a koži prijatnim materijalima. Montenegrina sa sobom donosi vibracije crvenog tepiha, a modni komadi za svečane prilike su eksplozivni i upečatljivi.

haljine za svečanosti

Hedonizam je uvek u modi

Čar Montenegrina haljina leži u tome što su istovremeno glamurozne i jednostavne – sve je dozirano sa stilom, a svaki detalj je baš tu gde treba da bude. Autentičan, upečatljiv dizajn i kvalitetni materijali su dobitna kombinacija pri izboru garderobe za svečane prilike, a aksesoari koje birate uz haljinu su od presudne važnosti. Ipak, uz haljinu koja priča svoju priču, biće vam potrebna samo minimalna podrška ostalih detalja. Svakako, pri izboru odeće za svečane prilike, najbitnije je da istinski uživate u svakoj sekundi.
Ipak, žena kao žena – kako drevna tako i savremena – svakodnevno nosi dovoljno veliki teret na svojim leđima i od nje se uvek mnogo toga očekuje, što nije izuzetak ni kada je reč o modi i odabiru odgovarajuće garderobe. Ova očekivanja često premašuju granice realnog, i zato, makar kada je reč o odevnom stilu, dajte sebi oduška. Opustite se, prepustite se. Zaboravite na druge i fokusirajte se na sebe, na ono što vi želite, u čemu se dobro osećate. Kroz svečane modne komade probudite zaboravljene osećaje, ubacite se u ulogu koju želite i zavrtite svet oko seb


Kada se odlučujete za finalni izbor haljine, obratite pažnju na sledeće stavke:

 • Ne plašite se da odudarate od stereotipa
 • Ostanite jedinstvene, autentične, i kao takve – posebne
 • Siguran izbor ili eksperimentisanje; hrabro i ponosno stanite iza svoje odluke
 • Birajte udobnost
 • Birajte kroj koji sakriva mane, a ističe kvalitete
 • Same definišite pravila
 • Istaknite se
 • Ne bežite od boja, unesite vedrinu i glamur
 • Ne skrivajte se, dozvolite da haljina upotpuni vašu figuru
 • Budite svoje, a ne šablonski u trendu
 • Jednostavno neka ne znači i tipično
 • Budite inovator, nosite kreacije budućnosti
 • Budite divlje i buntovne ili nežne i ženstvene – ali budite ono što jeste
 • Moda je umetnost, svojim stavom pri odevnom izboru, dozvolite joj da to i bude

Neminovno je da postoje određene norme i standardi kada je reč o odevanju, ali ne zaboravite da je moda, pre svega samo igra. Budite svoje i slobodne, nesputane u svakom smislu te reči. Same određujte modna pravila, ne trudite se da se uklopite i prilagodite svetu, budite svoje muze i inspiracija. Budite drsko ženstvene, jedinstvene i neponovljive uz Montenegrina haljine za sve prilike.

Оставите одговор