You are currently viewing Modni trendovi – od klasičnih do aktuelnih

Modni trendovi – od klasičnih do aktuelnih

  • Post author:
  • Post category:Haljine
  • Post comments:0 Comments

U životu svake žene postoji komad garderobe koji ima, takoreći, glavnu ulogu. Ako ne haljina, onda sigurno mora postojati neki odevni predmet koji žena preferira. U skladu sa temperamentom, afinitetima i tipom ličnosti, neke žene se najženstvenije i najprijatnije osećaju u farmericama i patikama, neke, pak, u suknjici i potpeticama. Zbog te različitosti, drugačijeg poimanja komfora i seksepila, modna industrija se razvija u svim pravcima i njeno tržište nam omogućava da nađemo odevne komade u skladu sa našim ukusom i stilom života
U modi su veliki utisak ove sezone ostavili animal printovi i kožni materijali zbog izraza smelosti, seksepila i divlje ženske strane, te se dame mogu opredeliti za haljine sa leopard printom i kožne haljine kako bi iskazale svoju energičnu stranu, kao i za jednobojne haljine koje plene svojom jdnostavnošću, a koje kao takve imaju posebno modno mesto. Iako jednobojne, haljine u crnoj i crvenoj boji su priča za sebe. Crvena boja kao boja strasti, ljubavi i snage ima posebno mesto u ormanu i srcu žene, dok je „mala crna haljina“ svim damama dobro poznat pojam i komad koji mora biti zastupljen u garderoberima svake žene.
Bilo da su duge ili kratke, jednobojne ili višebojne, haljine su komad garderobe koji biramo kada želimo da zablistamo, što i jeste njihova uloga. U zavisnosti od prilike za koju je potrebna, haljina se može birati po raznim kriterijumima – po dužini, boji, dezenu, materijalu, detaljima.
Dizajnerska odeća obiluje raznovrnim materijalima, dezenima, nijansama, krojevima i detaljima koji zaokružuju čitavu kreaciju i čine je autentičnim dizajnerskim rešenjem, a damu koja tu kreaciju nosi jedinstvenom i primećenom. Dezeni ponajviše su pokazatelj temperamenta žene, stoga je veliki izbor pred damama u zavisnosti od toga kakav efekat žele da postignu i kakav utisak žele da ostave. Varijacija boja je prevelika i u skladu sa svačijim ukusom, stoga je svakoj dami omogućeno da pronađe sebe među raznim komadima garderobe koja je u ponudi. Kreacije su bogate motivima koje ostavljaju bez daha i daju na autentičnosti svakom komadu pojedinačno, tako da je vaše zadovoljstvo zagarantovano.

dizajnerska odeća


Dizajnerska odeća je kreirana sa ciljem da vam pruži istinski elegantni izgled, koja je sama po sebi efektna i glamurozna, a iza koje stoji dizajner koji svojom maštom, vođen čarima kreativnosti ostavlja poseban pečat. To su oni komadi garderobe, najčešće haljine, ali to mogu biti i odela, suknje u kombinaciji sa košuljom i mnogi drugi, u kojima definitivno nećete ostati neprimećene i koje vas izdvajaju iz mase.
No, pored haljina koje spadaju u klasike modnog sveta, na modnu scenu moraju povremeno stupiti i novi trendovi. Poslednjih sezona sportska elegancija je postala veoma aktuelna. Ovim su sportski komadi odeće dobili i drugu dimenziju, što takvom tipu odeće znatno proširuje primenu, u odnosu na onu primarnu – sport. Godinama se modni dizajneri i modni influenseri trude da spoje nešto što je ranije bilo nespojivo i konačno je to moguće. Drage dame, konačno možete nositi trenerku, a ipak izgledati atraktivno i ženstveno!
Zahvaljujući vrhunskim dizajnerskim idejama, sportski stil je postao jedan od glavnih aktuelnih stilova, koji ostavlja jak i efektan utisak. Trenerke više nisu odevni komadi samo za teretanu, već postaju bitan deo našeg svakodnevnog stila, i to za razne prilike. Sportska odeća atraktivnog kroja je postao je jedan od najčešće biranih odevnih kombinacija, a za to su svakako zaslužni dizajneri koji savršeno kombinuju udobnost i atraktivan izgled, spajajući dva, često suprotstavljena pojma u jednu skladnu celinu, na radost mnogih dama. Mnoge dame će se složiti da je komotna odeća imperativ u svakodnevnom životu, a novi trendovi nam to omogućavaju. U skladu sa aktuelnim trendovima postoji mnogo načina da osmislite i iskombinujete svoju odevnu kombinaciju, a koja pritom udobna i prijatna.

Оставите одговор